Κέντρο Πυρασφάλειας

Aπολύμανση

Κατσαρίδες; Ποντίκια; Έντομα και άλλα ενοχλητικά ζωύφια; Στην εταιρεια μας θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την άμεση και οικονομική απολύμανση του σπιτιού σας. Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε βιώσει δυσάρεστες εμπειρίες με ενοχλητικούς “επισκέπτες” σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που καμιά φορά επιμένουν αλλά θέλουμε οπωσδήποτε να σας βοηθήσουμε να ξεχάσετε τέτοιου είδους προβλήματα. Για αυτό έχουμε φροντίσει τα συνεργαζόμενα συνεργεία να διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πληρούν όλες τις απαραίτητες και μη προδιαγραφές υγιεινής με σεβασμό πρωτίστως και κυρίως στους πελάτες αλλά και το περιβάλλον.

Είναι κατανοητό ότι μια τέτοια εργασία χρειάζεται άμεσες και εγγυημένες λύσεις. Οπότε είναι προφανές ότι χρειάζεται να έχετε μια εικόνα από τα προηγούμενα έργα των συνεργείων για να μπορείτε να συγκρίνετε και να γνωρίζετε διάφορα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας και να επιλέξετε πιο ορθά κατά τα δικά σας κριτήρια. Με αυτό το σκεπτικό μπορείτε να αξιολογήσετε τα έργα των συνεργατών μας έτσι ώστε να βοηθήσετε μελλοντικούς χρήστες να επιλέξουν το συνεργείο που θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το συνεργείο απολύμανσης;

Καταρχάς , θα πρέπει να γνωρίζετε το είδος των φαρμάκων που χρησιμοποιεί το συνεργείο. Για αυτό το λόγο έχουμε αφιερώσει στον κάθε επαγγελματία χώρο οπού μπορεί να αναφέρει δυο λόγια για το συνεργείο του και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε ευκολότερα αν γνωρίζετε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Επίσης, εάν έχουν κάποια πιστοποίηση εργασιών ή πιστοποιημένη μέθοδο μπορείτε να το δείτε σε αυτήν την περιγραφή.

Μπορεί μια απεντόμωση – απολύμανση σπιτιού να ενέχει κινδύνους;

Αλήθεια πρέπει όντως να φοβόμαστε την απεντόμωση λόγω των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται; Η χρήση μη πιστοποιημένων φαρμάκων όντως είναι επικίνδυνη αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει και χρησιμοποιούνται πλέον εκσυγχρονισμένες μέθοδοι και τα φάρμακα έχουν νέες δραστικές ουσίες. Υπάρχουν εντομοκτόνα που έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, άοσμα και δεν περιέχουν διαλύτη με αποτέλεσμα να μην λεκιάζουν και να μην διαβρώνουν τις επιφάνειες.

Ακόμα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται από τα σύγχρονα συνεργεία εντομοκτόνα φιλικά προς το περιβάλλον με δραστικές ουσίες οι οποίες διασπώνται. Έχουν διπλή ή και τριπλή δράση και αποτελσματικότητα σε όλους τους τύπους επιφανειών. Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι τα σημερινά εντομοκτόνα καλύπτουν πλήρες φάσμα δράσης αντικαθιστώντας τις πολλαπλές εφαρμογές διαφορετικών σκευασμάτων. Δηλαδή, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται για πολλές και διαφορετικές χρήσεις με το ίδιο αποτέλεσμα.

Οπότε ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τόσο για τις επιπτώσεις μιας απεντόμωσης καθώς είναι μια ελεγχόμενη διαδικασία που μπορεί να πιστοποιηθεί και εν τέλει μας προστατεύει από τα χειρότερα.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε απεντόμωση;

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και βεβαιότητα. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η εποχή του χρόνου αλλά και τον χώρο αυτόν καθ’ αυτόν. Η μέγιστη δραστηριότητα των εντόμων παρατηρείται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου , αλλά και κάποιες φορές και τον χειμώνα εφόσον είναι ήπιος τα έντομα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα δραστηριότητας.

Έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να γίνεται απεντόμωση και απολύμανση του χώρου με σκοπό την διατήρηση του πληθυσμού των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. Η καλύτερη εποχή που συστήνουν οι ειδικοί είναι η άνοιξη. Παρόλα αυτά, μπορεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να απαιτηθεί να γίνουν περισσότερες της μιας απεντομώσεις το χρόνο, ιδιαίτερα εάν έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία.

Μπορούμε να καθαρίσουμε το χώρο οπού έγινε απεντόμωση με ψεκασμό;

Τα περισσότερα εντομοκτόνα, άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο διαλύονται στο νερό. Προτείνεται λοιπόν την πρώτη εβδομάδα μετά τις εργασίες να μην ξεπλύνετε τις ψεκασμένες επιφάνειες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα βιοκτόνα σκευάσματα στις επιφάνειες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα υπάρξει καθώς διατηρούν την εντομοτοξική τους δράση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

απολυμανση σπαρτη τριπολη